Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Фітопорошки для здорового харчування(2014) Сімахіна, Галина Олександрівна; Пшеницький, Олег ГеннадійовичСучасні технології дозволяють інтенсивно розвивати виробництво порошкових напівфабрикатів практично з будь-яких видів рослинної сировини, включаючи вторинні сировинні ресурси. Modern technologies allow to rapidly develop the production of semi-finished powder with almost any type of plant material, including secondary raw materials.Документ Стахіс - перспективна сировина для виробництва оздоровчих продуктів(2014) Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Ярош, Катерина Олександрівна; Пшеницький, Олег Геннадійович; Рахметов, Джамал БахлуловичРозроблення нових продуктів оздоровчого спрямування передбачає розширення сировинної бази, використання вторинних ресурсів харчової промисловості. Актуальним є застосування нетрадиційних видів сировини, яка містить значну кількість біологічно активних речовин, це дає можливість створювати функціональні продукти з високою харчовою цінністю.