Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення технології масляної пасти із порошком буряка червоного столового(2013) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Подковко, Оксана АнатоліївнаРjзроблено новий вид масляної пасти із порошком буряку червоного столового. Butter paste with redbeet development was created.Документ Актуальність включення прополісу як поліфункціональної добавки до складу маслної пасти(2013) Рашевська, Тамара Олексіївна; Двойнікова, О. П.Розроблено новий вид масляної пасти із включенням до її складу прополісу. разработка нового вида масляной пасты из включением в ее состав прополиса. A new type of butter paste with pripolis was developed.Документ Використання білків сироватки для збагачення масляної пасти(2013) Ковтун, Юрій Анатолійович; Рашевська, Тамара ОлексіївнаРозроблення нового виду масляної пасти з добавкою білків сироватки. Development of new type of butter paste witn serum proteins additions.Документ Перспективи розроблення масляної пасти функціонального призначення з мікронутрієнтами чорниці(2013) Рашевська, Тамара Олексіївна; Яценко, Ольга Володимирівна; Осіпова, Лариса Анатоліївна; Лозовська, Т. С.Розроблено рецептуру та технологію масляної пасти з мікронутрієнтами чорниці. We developed formulations and technologies of butter pasta with micronutrients of blueberries.