Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Математичне моделювання окремих підсистем технологічного комплексу пивзаводу.
    (2022) Романов, Микола Сергійович
    Мета роботи полягає у підвищенні ефективності пивоварного виробництва шляхом створення математичних моделей, що дозволяють описати основні якісні характеристики процесу пивоваріння.
  • Ескіз
    Документ
    ГЕРТ-мережевий аналіз процесу виробництва пива як об'єкта управління
    (2014) Романов, Микола Сергійович
    Технологічний комплекс пивзаводу як складна організаційно-технологічна система, потребує ефективного керування, для здійснення якого важливе використання комп'ютерних технологій і сучасних методів оптимізації самого процесу керування. Technological complex brewery as a complex organizational and technological system requires effective management, for which important use of computer technology and modern methods of optimization of process control.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка алгоритмів інтелектуального управління ТК пивзаводу з використанням сценарно-когнітивних моделей мережного типу
    (2014) Романов, Микола Сергійович
    Технологічний комплекс пивзаводу є складною організаційно-технологічною системою, ефективне керування якою неможливе без використання сучасних підходів до організації самого процесу керування. Technological complex brewery is a complex organizational and technological system, the effective management of which is impossible without the use of modern approaches to the process control.
  • Ескіз
    Документ
    Використання фізичних чинників при приготуванні води для пива високої густини
    (2014) Кравченко, Тамара; Романов, Микола Сергійович; Зубченко, Віктор Сергійович; Романова, Зоряна Миколаївна
    Вода в пивоварінні завжди відіграє визначальне місце. Значення її якісного складу для пивоваріння визначається тим, що вона є частиною кінцевого продукту, тому дуже важливо, щоб вода задовольняла сучасним технічним вимогам щодо вмісту мікроорганізмів, органічних і неорганічних сполук. The water in the brewing always plays a decisive place. The value of the quality of the brewing determined that it is part of the final product, so it is important to satisfy the water requirements for advanced technical content of microorganisms, organic and inorganic compounds.
  • Ескіз
    Документ
    Графодинамічне моделювання технологічного комплексу пивзаводу
    (2014) Романов, Микола Сергійович
    Технологічний комплекс пивзаводу є складною організаційно-технологічною системою, ефективне керування якою можна забезпечити шляхом інтегрування різних завдань життєзабезпечення технологічних процесів з їх системами автоматизації, працюючими в реальному часі, в комплексну систему шляхом охоплення автономних компонентів мережевою структурою. Technological complex brewery is a complex organizational and technological system, effective control which can be achieved by integrating the various tasks of life-support processes with their automation systems working in real time, integrated system by covering components of independent networks.