Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Застосування топіокового крохмалю в технології кукурудзяних снеків
    (Сивак, Д. Застосування топіокового крохмалю в технології кукурудзяних снеків / Д. Сивак, К. Рубанка // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11 – 12 квітня 2019 р. — К. : НУХТ, 2019. — С. 317., 2019) Сивак, Денис Генадійович; Рубанка, Катерина Володимирівна
    Робота присвячена розробці кукурудзяних снеків зі зниженою енергетичною цінністю. Доведено, що заміна в рецептурі снеків кукурудзяного крохмалю на топіоковий сприяє зниженню кілокалорій готової продукції.