Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 10
  • Ескіз
    Документ
    Якість сичужних сирів
    (2016) Голубець, Надія Сергіївна; Рябченко, Наталія Олександрівна
    В організації раціонального харчування першорядна роль належить молочним продуктам. Це повною мірою відноситься до сиру, поживна цінність якого обумовлена високою концентрацією в ньому молочних білків і жиру, наявністю незамінних амінокислот, солей кальцію, фосфору, вітамінів необхідних для нормального розвитку організму людини. The organization of nutrition primary role belongs dairy products. This fully applies to cheese, nutritional value is due to its high concentration in milk protein and fat, the presence of essential amino acids, calcium, phosphorus, vitamins are necessary for normal development of the human body.
  • Ескіз
    Документ
    Характеристика асортименту твердих сирів у гіпермаркетах «Ашан»
    (2016) Красножон, Іван Григорович; Рябченко, Наталія Олександрівна
    Асортимент є найважливішою складовою будь-якого магазину чи супермаркету, і правильний вибір асортиментних позицій буде сприяти не тільки задоволенню потреб споживачів, а й допомагати прогресувати існуючим виробникам. The range is an essential part of any store or supermarket, and the correct choice of product lines positions will contribute to not only meet consumer needs but also help progress the existing producers.
  • Ескіз
    Документ
    Товарознавча оцінка харчових добавок
    (2016) Якименко, Анна Олегівна; Рябченко, Наталія Олександрівна
    У сучасному світі швидкими темпами запроваджується використання харчових добавок. Щорічно виробництво харчових добавок збільшується в країнах Європи — на 2%, в США — на 4,4%, в Азії — на 10—15%. Науковцями проведено численна кількість досліджень про корисність та шкідливість добавок. In today's world of rapidly introduced the use of food additives. Yearly production of food supplements is increasing in Europe - 2% in the US - 4.4%, in Asia - by 10-15%. Scientists conducted a large number of studies about the benefits and dangers of supplements.
  • Ескіз
    Документ
    Товарознавча оцінка якості натуральних соків
    (2016) Богун, Леся Юріївна; Рябко, Оксана Ігорівна; Рябченко, Наталія Олександрівна
    Споживання фруктових і овочевих соків населенням України за останні роки значно зросло. На ринку України реалізується багато різновидів соків і нектарів, які відрізняються за якістю та споживними властивостями. Consumption of fruit and vegetable juices population of Ukraine in recent years has increased significantly. In Ukraine implemented many varieties of juices and nectars, which are different quality and consumer properties.
  • Ескіз
    Документ
    Фальсифікація рибної ікри на ринку України
    (2016) Голь, Аліна Олегівна; Голь, Артем Олегович; Рябченко, Наталія Олександрівна
    Сьогодні на вітчизняному ринку рибної ікри, що користується значним попитом, з'являються нові види і різновиди продукції. Споживачу важко вибрати якісні ікряні товари з цього різноманіття. Today in the domestic market of fish eggs, which enjoys strong demand, new types and varieties of products. Consumer difficult to choose quality caviar products from this diversity.
  • Ескіз
    Документ
    Роль клітковини у м'ясних функціональних продуктах
    (2016) Каржевська, Олександра Михайлівна; Рябченко, Наталія Олександрівна
    Проблеми порушення балансу білків і вуглеводів, низький вміст вітамінів, мінеральних речовин і харчових волокон у раціоні харчування українців призводить до підвищення захворювань і зниження імунітету людей. Для збереження та покращення здоров'я необхідно раціоналізувати харчування, шляхом впровадження функціональних продуктів, зокрема м'ясних, у рецептуру яких застосовують клітковину, яку виготовляють із структуроутворюючих частин рослин - зернових культур, фруктових або овочевих шротів, бобових культур тощо. Problems imbalance of protein and carbohydrate, low content of vitamins, minerals and fiber in the diet increases the Ukrainian diseases and low immunity people. To maintain and improve health must rationalize food, through the introduction of functional foods, in particular meat in recipes which use fiber, which is made of structure-parts plants - cereals, fruit or vegetable meal, legumes, etc.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології у пакуванні сирів
    (2015) Рябченко, Наталія Олександрівна
    Процес пакування є важливим етапом формування споживних властивостей сирів. Сучасні методи і технології пакування дозволяють донести до споживача якісну продукцію, споживні властивості якої зберігаються довше, разом з меншими втратами виробників продукції. The process of packaging is an important step in the formation of consumer properties of cheese. Modern packaging methods and technologies to allow customers to bring high-quality products, consumer properties are kept longer, with fewer losses producers.
  • Ескіз
    Документ
    Якість органічної продукції
    (2014) Рябченко, Наталія Олександрівна
    Європейська мода на екологічно чисту продукцію знаходить все більше прихильників в Україні. Овочі та фрукти, вирощені органічним шляхом, без використання хімічних і синтетичних засобів боротьби з хворобами і шкідниками, з кожним роком стають популярнішими, незважаючи на високу вартість. Згідно з Законом України «Про виробництво та обіг органічної сільськогосподарської продукції та сировини» органічний продукт - це продукт харчування, вироблений у результаті ведення сертифікованого органічного виробництва, що передбачає заборону використання синтетичних пестицидів та добрив, інших штучних речовинта генетично модифікованих організмів. European fashion for environmentally friendly products is increasing supporters in Ukraine. Fruits and vegetables grown organic way, without the use of chemical and synthetic drugs to combat diseases and pests, from every year becoming more popular, despite the high cost. By Law of Ukraine "On the production and circulation of organic agricultura and products "organic product - a food produced in result of doing a certified organic production, providing prohibit the use of synthetic pesticides and fertilizers, and other artificial substances and genetically modified organisms.
  • Ескіз
    Документ
    Асортимент і якість вершкового сиру
    (2014) Розпутня, Ірина Петрівна; Рябченко, Наталія Олександрівна
    Для виробництва вершкового сиру високої якості, необхідно враховувати, як технологію, рецептурний склад, умови зберігання, так і дотримуватися високих гігієнічних стандартів під час виробництва і зберігання. To produce high quality cream cheese, you must consider how technology prescription composition, storage conditions, and observe high standards of hygiene during production and storage.
  • Ескіз
    Документ
    Доцільність збагачення м’яких розсільних сирів «Ламіданом» з метою профілактики йодної недостатності
    (2008) Рудавська, Ганна Богданівна; Рябченко, Наталія Олександрівна
    У статті наведено дані щодо використання дієтичної добавки "Ламідан" у м'яких розсольних сирах з метою профілактики дефіциту йоду. In the article the data about using “Lamidan” in soft pickled cheeses for prevention iodine deficit.