Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження показників безпеки продукту з волоського горіха(2015) Савчук, Юрій Юрійович; Усатюк, Світлана ІванівнаДефіцит білків у раціоні - одна з основних проблем сучасного харчування. Одним із шляхів ліквідації цієї проблеми є використання білкової сировини рослинного походження у виробництві харчових продуктів. Deficiency of protein in the diet - one of the main problems of the modern diet. One way to eliminate this problem is to use vegetable protein materials in food production.Документ Визначення параметрів екстракції білків з волоського горіха(2014) Савчук, Юрій Юрійович; Усатюк, Надія Михайлівна; Усатюк, Світлана ІванівнаДефіцит білків у харчовому раціоні українців - одна з основних проблем сучасного харчування. Одним зі шляхів ліквідації цієї проблеми є використання білковмісної сировини рослинного походження у виробництві харчових продуктів. Deficiency of protein in the diet Ukrainian - one of the main problems modern nutrition. One way to eliminate this problem is to use bilkovmisnoyi Vegetable raw materials in food production.Документ Комплекси меркурію (II) з папаверином та використання їх у фармакології та аналітичній практиці(2014) Максименко, Олена Василівна; Савчук, Юрій ЮрійовичМетал-індикаторним методом досліджено комплексоутворення меркурію (II) з папаверином. Встановлені кількісні характеристики складу та стійкості дослідженої системи. Metal-indicator method investigated complexation of mercury (II) with papaverine. Established quantitative characteristics of the composition and stability of the investigated system.Документ Отримання білкових продуктів з ядер волоського горіха(2014) Савчук, Юрій Юрійович; Усатюк, Світлана ІванівнаВиробництво білкових продуктів з волоського горіха дозволить розширити сучасний ринок харчових продуктів, виступить альтернативою виробництву продуктів з високим вмістом білка тваринного походження. Отриманий продукт має високу біологічну та харчову цінність, є незамінним джерелом амінокислот, його можна вживати, як в чистому вигляді, так і в поєднанні з іншими харчовими продуктами. Production of the protein products of walnut will expand the current food market, will deliver an alternative to the production of foods high in animal protein. The resulting product has a high biological and nutritional value, is an indispensable source of amino acids, it can be used both in pure form and in combination with other foods.Документ Методи виявлення фальсифікації олії чорного кмину(2013) Савчук, Юрій Юрійович; Усатюк, Світлана ІванівнаРозглянуто методи виявлення фальсифікації олії чорного кмину. Досліджено встановлення факту фальсифікації за жирнокислотним складом. The methods of adulteration detection for black cumin oil have been viewed. The determination of adulteration by fatty acid composition has been investigated.