Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Екологічні ризики при виробництві цукру
    (2014) Салавор, Оксана Мирославівна; Ничик, Оксана Василівна; Тогачинська, Ольга Василівна
    Бурякоцукрове виробництво негативно впливає на навколишнє природне середовище. Це проявляється, перш за все, в забрудненні підземних вод в місцях розташування очисних споруд (поля фільтрації, біологічні ставки) та в місцях складування відходів виробництва; у виснаженні водних джерел та деградації рибних ресурсів.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив дигідроксосульфату і гідроксохлориду алюмінію на мікрофлору в дифузійному апараті
    (2001) Салавор, Оксана Мирославівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Ліпєц, Антон Адамович; Клименко, Лариса Степанівна; Гусятинська, Наталія Альфредівна
    Наведені результати дослідження впливу дигідроксосульфату і гідроксохлориду алюмінію на мікрофлору в дифузійному апараті. Встановлено, що використання основних солей алюмінію для очищення транспортерно-мийної і жомопресової води забезпечує значне зниження мікробіологічної забрудненості в дифузійному апараті по всіх групах мікроорганізмів, причому кращий антимікробний ефект здійснює дигідроксосульфат алюмінію порівняно з гідроксохлоридом алюмінію.