Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив на розчинність діоксиду вуглецю у воді гідродинамічних параметрів при русі газорідинних систем по капіляру(2015) Світлик, Андрій Миколайович; Петрікей, Руслан Володимирович; Прохоров, Олександр МиколайовичНа основі досліджень по гідродинаміці двофазної системи вода-діоксид вуглецю, що рухається по капіляру діаметром 10 мм, встановлені границі впливу капілярних ефектів, виділені критерії, що характеризують режим течіння. Встановлено вплив капілярного числа на інтенсивність розчинення діоксиду вуглецю у воді. Based on research on the hydrodynamics of two-phase system of water-carbon dioxide, which moves in capillary diameter of 10 mm, set boundaries influence of capillary effects selected criteria characterizing techinnya mode. The influence of capillary number on the intensity of dissolving carbon dioxide in water.Документ Абсорбція діоксиду вуглецю у воді при снарядному русі в капілярі(2014) Світлик, Андрій Миколайович; Прохоров, Олександр МиколайовичПри русі газорідинних фаз по капіляру вільна поверхня взаємодіючих фаз формується миттєво і дифузія має нестаціонарний характер. When moving the gas-liquid interface by capillary free surface interacting phases formed immediately and the diffusion is transient in nature.Документ Визначення об'ємного газовмісту при снарядному русі двухфазної системи в капілярі(2014) Світлик, Андрій Миколайович; Прохоров, Олександр МиколайовичСуттєвий вплив на процес масопередачі від газу до рідини проявляють довжини бульбашок та рідинних слагів. Significant impact on the masoperedachi from gas to liquid exhibit length of the bubbles and the liquid syllables.Документ Результати досліджень сатурації мембранно-капілярного апарату(2014) Світлик, Андрій Миколайович; Прохоров, Олександр МиколайовичНайбільш перспективним способом сатурації напоїв являється насичення напоїв діоксидом вуглецю в тонкому шарі рідини. The most promising way beverage carbonation of beverages is saturation with carbon dioxide in a thin liquid layer.