Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Вирішення проблем недостатньої кількості вітамінів та мінеральних речовин у раціоні харчування населення України
    (2020) Сидор, Василь Михайлович
    Удосконалення технології виробництва вітчизняних харчових продуктів з метою підвищення якісних показників набуває все більшої актуальності та має вирішальне значення для покращення демографічної ситуації в Україні, підвищення тривалості життя та загального оздоровлення нації. Саме тому на загальнодержавному рівні мають бути затверджені спеціальні норми для вітамінів і мінеральних речовин, що використовуються в якості інгредієнтів у продуктах харчування.
  • Ескіз
    Документ
    Використання полісолодових екстрактів при виробництві хліба пшеничного
    (2016) Лепуга, Вікторія Миколаївна; Сидор, Василь Михайлович
    Останнім часом гостро стоїть проблема задоволення споживачів повноцінними продуктами харчування. Recently, the acute problem of full consumer satisfaction with food.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості застосування гідроколоїдів в виробництві харчових продуктів
    (2014) Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
    На основі аналізу наукових джерел та рекомендацій по застосуванню інгредієнтів виробниками гідро колоїдів (гуміарабіку та крохмалю) в харчових емульсіях проведено експериментальні дослідження в лабораторних умовах по їх застосуванню. Based on the analysis of scientific sources and recommendations on the use of ingredients manufacturers hydro colloids (gumarabic and starch) in food emulsions pilot studies were conducted in laboratory conditions for their application.