Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Впровадження системи НАССР на підприємствах з виробництва безалкогольних напоїв(2016) Трехлебова, Ольга Олександрівна; Сидор, Василь Михайлович; Карповець, Петро Макарович; Григор'єва, Любов ІванівнаАктуальність обраної теми у тому, що безалкогольні напої є найбільш поширеними і популярними напоями у нашій країні як серед молоді, так і серед дорослих людей. The relevance of the chosen topic that soft drinks are the most common and popular drinks in the country among young people and among adults.Документ Підвищення якості напоїв з додаванням крохмалю та гуміарабіку(2015) Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь МихайловичНауково обгрунтована і практично доведена можливість застосування емульсій в безалкогольних напоях в харчовій промисловості та в алкогольних напоях в закладах масового харчування. Застосування ароматичних емульсій у виробництві безалкогольних напоїв має ряд переваг, а саме: скорочується тривалість купажування, так як немає необхідності додавати замутнювач і підбирати барвник та ароматизатор. Scientifically and practically proved the possibility of application of emulsions in soft drinks in the food industry and in alcoholic beverages in public catering establishments. The use of aromatic emulsions in the manufacture of soft drinks has a number of advantages, namely: reduced the duration of blending, as there is no need to add samotnia and pick up a dye and flavoring.