Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Вплив картопляної клітковини на якісні показники термічно оброблених сиркових напівфабрикатів
    (2017) Овсієнко, Кіра Володимирівна; Скітьова, Дар'я Олександрівна; Тимчук, Алла Вікторівна
    Удосконалення технології термічно оброблених сиркових напівфабрикатів із збереженням традиційних способів виробництва та одночасним розширенням асортименту за рахунок введення складової рослинного походження. Perfection of technology of thermally processed curd semi-finished products with preservation of traditional methods of production and simultaneous expansion of assortment at the expense of introduction of a component of a phytogenesis.