Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Дії персоналу підприємства молочної галузі при ліквідації аварійних ситуацій
    (2014) Данилко, Олена; Слободян, Ольга Петрівна
    На підприємствах молочної галузі для створення необхідного режиму охолодження і підтримки параметрів виробничого процесу як холодоагент використовують аміак. Суміш парів аміаку з повітрям при об'ємному співвідношенні 15-28% вибухонебезпечна. In the dairy industry to create the desired mode of cooling and maintaining the parameters of the production process using ammonia as a refrigerant. A mixture of ammonia vapors to the air with a volume ratio of 15-28% volatile.
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення якості підготовки фахівців з питань охорони праці
    (2009) Степанець, Іван Федотович; Слободян, Ольга Петрівна; Матиящук, Олена Володимирівна
    Аміачні холодильні установки є джерелом аварійних ситуацій техногенного характеру в харчовій промисловості.Для завчасного прогнозування можливих масштабів зараження аміаком, рівня руйнувань обладнання, будівель і споруд авторами розробляється план локалізації і ліквідації аварій. Ammonia refrigeration is the source of man-made emergencies in the food industry. For early prediction of the possible extent of contamination with ammonia, destruction of equipment, buildings authors developed a plan localization and liquidation of accidents.
  • Ескіз
    Документ
    Використання комп'ютерних технологій для прогнозування масштабів аварій на підприємствах харчової промисловості
    (2009) Слободян, Ольга Петрівна; Солдатенко, Ольга Олександрівна; Нещадим, Лариса Петрівна
    Більшість підприємств харчової і переробної промисловості у технологічному процесі також використовують СДОР — аміак, хлор, мінеральні кислоти. Зберігається аміак в спеціальних ємностях на території харчових підприємств. В разі виникнення аварійної ситуації з викидом аміаку відбувається забруднення території і ураження людей.В роботі наведені методичні рекомендації розрахунку прогнозування аварійної ситуації. Most food and processing companies in technological process also use SDOR - ammonia, chlorine, mineral acids. Saved ammonia in special containers in the food business. In the event of an emergency situation occurs with the release of ammonia contamination and destruction of people. In work the guidelines calculation predicting emergency.