Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Конкурентопридатність і соціально-економічна ефективність впровадження пудингів для дітей дошкільного віку
    (2015) Собко, Анна Борисівна
    Оптимізація структури харчування дітей дошкільного віку за рахунок наукового обґрунтування, розроблення і впровадження технологій харчової продукції (у тому числі пудингів) функціонального призначення, які базуються на використанні рослинної сировини із підвищеним вмістом біологічно активних речовин є актуальною і сприятиме реалізації «Державної цільової соціальної програми розвитку дошкільної освіти на період до 2017 року» в галузі забезпечення здорового харчування. Optimization of nutrition of preschool children through scientific study, development and implementation technology of food (including puddings) functions, based on the use of plant material with a high content of biologically active substances are relevant and contribute to the implementation "of the National Programme of Preschool education for the period up to 2017 "in the field of healthy eating.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи розвитку еко-готелів в Україні
    (2014) Садовнича, В. О.; Собко, Анна Борисівна
    Наука і техніка не стоять на місці, тому готелі починають використовувати новий метод залучення споживачів - впровадження концепції «екологічного готелю», яка є особливо актуальною в період світових екологічних та економічних криз. Science and technology is not standing still, so hotels are starting to use A new method of attracting consumers - Implementation of "environmental Hotel ", which is particularly relevant in the global environmental and economic management.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи розвитку готелів, що надають послуги для дітей з обмеженими можливостями
    (2014) Опанасенко, Н. А.; Собко, Анна Борисівна
    За даними ООН, кожна четверта сім'я у світі стикається з проблемами інвалідності, загальна кількість людей цієї категорії населення на планеті становить 600 млн. осіб, і понад чверть з них - діти. Зокрема в Україні налічується понад 160 тис. дітей-інвалідів до 16 років (2% від усього дитячого населення). Діти даної категорії потребують особливої уваги з боку держави і батьків, тому сфера гостинності повинна забезпечувати такі сім'ї належними умовами. According to the UN, every fourth family in the world is facing problems disability, the total number of people this population on the planet is 600 million. People and over a quarter of them - children. In particular, in Ukraine there are over 160 thousand. disabled children up to 16 years (2% of the total child population). Children of categories require special attention from the state and parents because the scope Hospitality should provide these families with adequate conditions.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз харчової цінності кексів сирних з дієтичними добавками
    (2014) Собко, Анна Борисівна; Пересічний, Михайло Іванович
    З метою створення борошняних кондитерських виробів функціонального призначення для дітей дошкільного віку були проведені дослідження з використанням гарбузового порошку, шроту розторопші, шроту зародків пшениці, олії насіння вівса у виробництві кексів сирних. In order to create flour confectionery functional purpose for preschoolers studies were carried out using pumpkin powder, milk thistle seed meal, wheat germ meal, oat seed oil in the manufacture of cheese cakes.