Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Гамбургери з аналогів м'ясної сировини(2021) Стеблик, Діана Василівна; Топчій, Оксана АнатоліївнаТрадиційно вегетаріанські бургери або сосиски готують із сої та пшеничного глютену. Вони можуть бути корисними та етичними, але точно не смакують, як м’ясо. У цьому головний виклик нового покоління рослинних аналогів: створити якомога більш правдоподібну в усіх аспектах імітацію.Документ Перспективи розробки м’ясо-рослинних паштетів для збалансованого харчування(2021) Стеблик, Діана Василівна; Топчій, Оксана АнатоліївнаРозв’язання проблеми здорового харчування є найважливішим та актуальним державним завданням, пов'язаним із соціальною стабільністю суспільства і здоров’ям населення. Solving the problem of healthy nutrition is the most important and urgent state task related to the social stability of society and the health of the population.Документ Нові м’ясо-рослинні паштети збалансованого складу(2021) Стеблик, Діана Василівна; Топчій, Оксана АнатоліївнаЗапропоновані рецептури м’ясо-рослинних паштетів включають бланшовані м’ясо і печінку птиці, яйця, морквуа та цибулю пасеровані, гідратовану композицію пшеничної і гарбузової клітковини та купаж оливкової та гарбузової олій. The proposed recipes of meat and vegetable pastes include blanched meat and poultry liver, eggs, sautéed carrots and onions, a hydrated composition of wheat and pumpkin fiber, and a blend of olive and pumpkin oils.