Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення рецептури фруктово-горіхових батончиків оздоровчого призначення(2016) Андрейченко, Наталія Олегівна; Стеценко, Наталія ОлександрівнаСтратегія розвитку харчової промисловості України спрямована на забезпечення населення якісними харчовими продуктами в обсягах та асортименті, необхідних для формування правильного, всебічно збалансованого раціону харчування на рівні фізіологічно рекомендованих норм споживання. The development strategy of Ukraine's food industry focused on providing the population with quality food in the volume and range necessary to form proper, fully balanced diet at physiologically recommended consumption rates.Документ Розроблення рецептури смузі на основі йогурту та оцінка його якості(2016) Стеценко, Наталія Олександрівна; Веремчук, Софія ОлександрівнаФункціональні напої сьогодні – це не просто засіб втамувати спрагу, це також можливість надати організму додаткових сил, покращити його адаптаційні можливості та забезпечити профілактику різноманітних захворювань. Functional drinks today - is not just a means to quench your thirst, it is also able to provide additional body strength, improve its adaptive capacity and ensure prevention of various diseases.