Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення технології печінкового паштету оздоровчого призначення з овочевими наповнювачами
    (2014) Примачик, Євгенія Анатоліївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
    Розроблений спосіб виробництва печінкового паштету дозволяє отримати продукт з високою харчовою і біологічною цінністю, який має підвищений вміст харчових волокон та пребіотику інуліну. A method for producing liver pate provides a product with high nutritional and biological value, which has a high content of dietary fiber and prebiotic inulin.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення технології печінкового паштету, збагаченого харчовими волокнами гарбуза і топінамбура
    (2014) Примачик, Євгенія Анатоліївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
    Запропоновано спосіб виробництва печінкового паштету, збагаченого порошками гарбуза та топінамбура. Аналіз біохімічного складу нового паштету показав, що він має високу харчову і біологічну цінність, а завдяки пребіотичним властивостям інуліну може бути віднесений до категорії продуктів оздоровчого призначення. Предложен способ производства печеночного паштета, обогащенного порошками тыквы и топинамбура. It was proposed a method of manufacturing liver pate enriched powder pumpkin and Jerusalem artichoke. Analysis of the biochemical composition of the new paste showed that it has high nutritional and biological value, due to the properties of prebiotic inulin can be classified as products for health improvement.