Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Функціональні властивості соєвих ізолятів(2021) Фурсік, Оксана Петрівна; Страшинський, Ігор МирославовичВстановлена здатність соєвих ізолятів поглинати і утримувати молекули води пов’язана, головним чином, із переважною кількість глобулярних білків, які проявляють високу здатність до гідратації, забезпечують високу розчинність, в’язкість дослідних систем та характеризуються високими функціонально-технологічними властивостями. Це один із показників, який сприяє їх поєднанню за фізичними характеристиками з м’ясною сировиною. Завдяки комплексу властивостей соєві ізоляти залишаються одними з найкращих білкових препаратів для виробництва м’ясних продуктів або їх аналогів.Документ Розробка білкових композицій у фаршевих системах з високотемпературною обробкою(2015) Коломієць, Роман Анатолійович; Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Стрельченко, Людмила ВасилівнаВідповідно з теорією збалансованого та адекватного харчування основною метою є збагачення продукту білком. Використання білків тваринного та рослинного походження дає змогу максимально раціонально використовувати вторинну сировину м’ясних та інших харчових підприємств. Технологія м’ясних консервів передбачає виготовлення фаршевих емульсій, тобто для використання функціональних білкових композицій тваринного і рослинного походження необхідно підібрати таку рецептуру, яка буде збалансована за амінокислотним складом, а також матиме високі функціонально-технологічні показники. According to the theory of balanced nutrition and adequate primary goal is to enrich the protein product. The use of animal protein and vegetable allows the most rational use of recycled materials meat and other food businesses. The technology involves the production of canned meat farshevyh emulsions, ie the use of functional protein compositions of animal and vegetable origin must choose a recipe that will be balanced in amino acid composition, and have a high functional and technological parameters.Документ Нетрадиційна рослинна сировина як складова м'ясних виробів(2014) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Заворицька, Дар'я ГригорівнаНа сьогодні розв'язання проблеми здорового харчування є найважливішим та актуальним державним завданням, яке пов'язане із соціальною стабільністю в суспільстві і здоров'я населення. Згідно з сучасними науковими досягненнями форма харчування людини третього тисячоліття передбачає використання у харчуванні функціональних харчових продуктів. Nowadays solution healthy diet is the most important and important public task, which is associated with social stability in community and public health. According to modern scientific achievements form of the third millennium of human nutrition involves the use of diet of functional foods.