Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Нетрадиційна рослинна сировина як складова м'ясних виробів
    (2014) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Заворицька, Дар'я Григорівна
    На сьогодні розв'язання проблеми здорового харчування є найважливішим та актуальним державним завданням, яке пов'язане із соціальною стабільністю в суспільстві і здоров'я населення. Згідно з сучасними науковими досягненнями форма харчування людини третього тисячоліття передбачає використання у харчуванні функціональних харчових продуктів. Nowadays solution healthy diet is the most important and important public task, which is associated with social stability in community and public health. According to modern scientific achievements form of the third millennium of human nutrition involves the use of diet of functional foods.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів з використанням амаранту
    (2012) Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович
    Серед різноманітних видів нетрадиційної рослинної сировини, що містить значну кількість білків, вуглеводів, жирів, одним з найбільш перспективних являється амарант. В роботі вивчена можливість технологічного застосування амарантового борошна при виробництві м’ясних січених напівфабрикатів. Виробництво м’ясних січених напівфабрикатів з використанням амарантового борошна відповідає концепції здорового харчування і має технологічні та економічні передумови для виробничої реалізації. Метою роботи є наукове обгрунтування та розробка рецептур м’ясних січених напівфабрикатів з використанням амарантового борошна. Among the various types of alternative plant materials containing large amounts of protein, carbohydrates, fats, one of the most promising is amaranth. In this paper studied the possibility of technological applications amaranth flour in the production of minced meat preparations. Concept of healthy food meets the production of semifinished meat minced with using amaranth flour, which has technological and economic preconditions for implementation in production. Purpose of work is scientific justification and development recipes of meat minced semi finished products with using amaranth flour.