Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
  • Ескіз
    Документ
    Психологічні відмінності харчової поведінки серед сучасної молоді
    (2015) Логацька, Тетяна Олександрівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Метою дослідження виступає аналіз психологічних відмінності харчової поведінки сучасної молоді. Об’єктом дослідження є харчова поведінка сучасної молоді. The purpose of research is the analysis of the psychological differences between feeding behavior of today's youth. The object of study is the feeding behavior of today's youth.
  • Ескіз
    Документ
    Умови ефективності структури управління підприємств готельно-ресторанного господарства
    (2016) Сахненко, Катерина Олександрівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Розкривається питання щодо умов ефективності структури управління підприємств готельно-ресторанного господарства. Expands the issue of conditions of efficiency management structure in hotel and restaurant management.
  • Ескіз
    Документ
    Харчова цінність борошна з пророщеного зерна пшениці
    (2016) Антоненко, Артем Васильович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Приходько, Ксенія Ігорівна
    Розглядається питання щодо отримання борошна підвищеної харчової цінності та виробництва нових борошняних виробів. Одним із методів підвищення харчової цінності зерна шляхом біологічної активації – «пророщування». The question to obtain flour of high nutritional value and produce new pastry. One method of improving the nutritional value of grain through biological activation - "germination"
  • Ескіз
    Документ
    Принципи створення продуктів функціонального призначення для харчування військовослужбовців
    (Киев, НУХТ, 2016) Довга (Козачишена), Олена Олександрівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Розглядається питання щодо розробки продуктів функціонального харчування для військовослужбовців з використанням природної рослинної сировини підвищеної поживної цінності та електроактивованої води з резонансною мікрокластерною структурою з урахуванням принципів і сучасних наукових досягнень нутриціології. The question on the development of functional food to soldiers using natural plant materials of high nutritional value and elektroaktyvovanoyi water with the resonance of micro structure on the basis of principles and modern scientific achievements nutritiology.
  • Ескіз
    Документ
    Екологізація готелів України
    (2016) Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Наводиться аналіз діяльності екологічних готелів України. Розкривається сутність проходження сертифікації готелів по екологізації.
  • Ескіз
    Документ
    Еволюція винної пробки
    (2015) Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Сьогодні в якості матеріалу, для виготовлення винної пробки, використовується: кора коркового дубу, пластик, синтетичні матеріали, алюміній, скло.
  • Ескіз
    Документ
    Аромамаркетинг в готельному бізнесі
    (2015) Базалук, Лідія Борисівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Сучасні технології дозволяють ароматизувати приміщення будь-якої складності і будь-якого обсягу. У готелях високої категорії застосувують індивідуальний похід до кожного гостя: пропонують створити в його номері комфортну, індивідуальну атмосферу. Для цього в кожному з номерів встановлюють спеціальне обладнання і пропонують гостю вибрати аромат який йому сподобався. Modern technology allows flavored premises of any complexity and any size. The hotels of high category zastosuvuyut individual campaign to each guest: propose to establish in his room a comfortable, private atmosphere. To do this, each room provides specific equipment and offer guests choose the fragrance that he liked.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив швидкості обертання приводного валу м’ясорубки на вологозв’язуючу здатність фаршів з м’яса курятини
    (2015) Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Будова м’ясної тканини - її фізико-хімічні показники, а також конструктивні параметри обладнання мають вплив на процес подрібнення м’ясної сировини з курятини, які в свою чергу впливають на якість отриманого фаршу, а саме на вологозв’язуючу здатність (ВЗЗ). Даний показник здійснює вплив на споживні властивості готових січених виробів, величину втрат при тепловій обробці та вихід продукції. The structure of the meat tissue - its physical and chemical properties and equipment design parameters have influence on the chopping raw meat chicken, which in turn affect the quality of the meat, namely the ability Vologozv'yazuyuchiy (VZZ). This indicator influencing consumer properties of finished products in January, the magnitude of losses by heat treatment and yield.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз харчування військовослужбовців Збройних Сил України
    (2014) Довга (Козачишена), Олена Олександрівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Встановлено, що на стан здоров'я військовослужбовців Збройних Сил України впливають такі фактори як організація харчування (не збаланованість раціону) і характер діяльності (тяжкість і напруженість праці). Established that the health of the Armed Forces of Ukraine influenced by such factors as catering (not zbalanovanist diet) and the nature of the (severity and intensity of labor).