Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Порівняльна оцінка протеїнової складової зеленої маси рослин різних культур
    (2014) Солодко, Лілія Миколаївна; Сімахіна, Галина Олександрівна
    Зелена маса досліджених рослин вирізняється значними кількостями повноцінного за амінокислотним складом білку, тому вона є перспективним джерелом для отримання широкого спектру білковмісних продуктів та збагачувачів. The green mass of plants examined significant amounts of valuable features for amino acid composition of protein, so it is a promising source for a wide range of products and bilkovmisnyh dresser.
  • Ескіз
    Документ
    Біологічна цінність зеленої маси буряків
    (2013) Сімахіна, Галина Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
    Білки надземної частини усіх досліджених видів буряків відзначаються високою біологічною цінністю, зумовленою переважним вмістом водо- та солерозчинної фракції, які характеризуються найкращою збалансованість за амінокислотним складом та перетравлюються в організмі людини протеолітичними ферментами з мінімальними витратами енергії. Proteins aerial parts of all studied species beets are characterized by high biological value derived from a predominant content of water- and salt- soluble fraction, characterized by the best balance for amino acid composition and digested in the human proteolytic enzymes with minimal power consumption.