Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Про необхідність впровадження електронного навчання та атестації персоналу з охорони праці на підприємствах харчової промисловості(2014) Коваленко, Сергій Дмитрович; Сірик, Аліна Олегівна; Лукіянік, Олена ПетрівнаВажливим фактором впливу на зниження виробничого травматизму та професійних захворювань працівників підприємств харчової промисловості є якісна та сучасна підготовка та атестація персоналу з охорони праці. Процедури навчання та контролю знань з охорони праці та різноманітним напрямкам безпеки життєдіяльності в теперішній час регламентується нормативними документами, що вказує на їх важливість. An important influence on the reduction of occupational injuries and occupational diseases of workers of the food industry is quality and advanced training and certification of personnel safety. procedures learning and knowledge control of safety and security diverse areas life at present governed by regulations, which indicates their importance.