Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Моделювання руху робочого середовища при обробці м'ясних продуктів в ротаційній печі(2014) Потьомка, Олександр Олександрович; Таран, Віталій Михайлович; Чепелюк, Олександр МиколайовичОтримані в ході проведення моделювання такі характеристики параметрів процесу обробки, як швидкість переміщення потоків пароповітряної суміші та розподіл тисків дали визначити найбільш доцільні геометричні параметри щілин подачі робочого середовища і температурний режим обробки. Obtained in the course of the simulation characteristics such processing parameters as the velocity of the vapor flow and pressure distribution made to determine the most appropriate geometrical parameters cracks feeding the working environment and temperature control treatment.Документ Моделювання процесу формування тістової трубки і наповнення її фаршем при виробництві пельменних виробів(2014) Самсоненко, Олексій Володимирович; Таран, Віталій Михайлович; Чепелюк, Олександр МиколайовичМоделювання процесу подачі тіста і фаршу в пельменному автоматі СУБ при різних геометричних параметрах подаючого пристрою дозволило визначити найбільш доцільну його конструкцію і режим його роботи. Simulation of feed dough and stuffing in ravioli machine SMS under various geometric parameters feeding device possible to determine the most appropriate structure and its mode of operation.