Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Шляхи використання малоцінної сировини(2021) Горішній, Павло Олегович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Пасічний, Василь МиколайовичУ м'ясній галузі велика увага приділяється пошуку шляхів раціонального використання малоцінної м'ясної сировини і створення інноваційних технологій виробництва органічних продуктів харчування. In the meat industry, great attention is paid to finding ways to rationally use low-value meat raw materials and creating innovative technologies for the production of organic food products.Документ Безпека застосування харчових добавок(2013) Полумбрик, Олег Максимович; Топчій, Оксана АнатоліївнаВ роботі досліджено токсичність природних сполук, які потребують в кожному окремому випадку додаткових досліджень. Встановлені граничне допустимі рівні харчових добавок в продуктах чи добова допустима доза (ДДД) споживання харчових продуктів. We investigated the toxicity of natural compounds, which require, in each case, additional research. Set the maximum permissible levels of food additives in products or allowable daily dose (DDD) in food consumption.