Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Оперативний контролінг в харчовій промисловості(2023) Тур, Олеся ВасилівнаРозглянуто контролінг на підприємстві, в т.ч. харчової промисловості, виділено основні види контролінгу: оперативний і стратегічний та досліджено їхню сутність. Значну увагу приділено інструментам оперативного контролінгу таким як: бюджетуванню, діагностиці фінансово-господарського стану підприємства, аналізу відхилень, CVP –аналізу, ABC-аналізу, функціонально-вартісному аналізу. Controlling at the enterprise was considered, including food industry. The main types of controlling are highlighted: operational and strategic, and their essence is investigated. Considerable attention is paid to operational controlling tools such as: budgeting, diagnosis of financial and economic condition enterprise, analysis of deviations, CVP analysis, ABC analysis, functional cost analysis.Документ Ринок мінеральної води в Україні: виробництво та споживання(2013) Тур, Олеся ВасилівнаПроаналізовано тенденції і трансформації на ринку мінеральних вод України, зокрема: динаміку підприємств і обсяги виробництва води за її видами; зрушення та сезонні коливання у темпах її видобування і розливу. Досліджено особливості й динаміку споживання води в Україні за регіонами та на душу населення у розрізі її видів, розкрито причини регіональних відмінностей та встановлено ключові чинники споживчого вибору, розроблено пропозиції, спрямовані на гармонізацію обсягів споживання різних видів води з урахуванням європейських норм, тенденцій і традицій. Analysis of trends and transformations in the mineral water market of Ukraine: business dynamics and production of water for its species, seasonal changes and fluctuations in the rates of extraction and bottling. The features and dynamics of water consumption in Ukraine by region and per capita in terms of species, reveals the causes of regional differences and set the key factors in consumer choice, developed proposals for the harmonization of consumption of different types of water based on European standards, trends and traditions.Документ ERP - система - основа ефективного управління(2014) Тур, Олеся ВасилівнаВ сучасних умовах, щоб одержати переваги перед конкурентами, компанії повинні передбачати зміни і використовувати їх в своїх стратегічних інтересах. Це можна зробити за допомогою ERP-системи, яка забезпечує підприємство можливостями глибокого аналізу не тільки внутрішньої сфери, але і зовнішнього ринкового середовища, що дозволяє йому обернути зміни в свої реальні переваги.