Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу горохової клітковини на фізичні властивості прісного тіста(2019) Дорохова, Тетяна Дмитрівна; Корецька, Ірина Львівна; Удворгелі, Лариса ІванівнаПроведено досліди додавання горохової клітковини до традиційної рецептури оладок, досліджено і обгрунтовано покращення фізичних і хімічних властивостей нового продукту.Документ Новітня кулінарна продукція для збереження здоров’я та довголіття в еко-ресторанах(2013) Єремчук, Інна; Удворгелі, Лариса ІванівнаВ сучасних мовах в усьому світі з’являється все більше органічних ресторанів, які можуть піклуватись про здоров’я людини. Актуальними на даний час є новітня структура «Еко-ресторанів», де кожен новоспечений заклад пропонує свою концепцію, пропонуючи вибір страв на будь-який смак. In modern languages throughout the world there are more organic restaurants that can take care of health. Relevant to the present structure is the latest "Eco-restaurants" where each newly offers his concept, offering a variety of dishes for every taste.Документ Вплив яблучного порошку на властивості пшеничного тіста(2014) Ющенко, Ганна Петрівна; Удворгелі, Лариса ІванівнаЗміни властивостей тіста в присутності яблучного порошку в поєднанні з інтенсифікацією спиртового бродіння створюють підставу для застосування прискорених способів приготування тіста за його використання. Changes in the properties of the test in the presence of apple powder, combined with the intensification of alcoholic fermentation creates the basis for the use of accelerated methods of preparation of the test for its use.