Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження протекторних властивостей вершкового масла щодо Меркурію II
    (2014) Максименко, Олена Василівна; Філенко, Альона
    Досліджені протекторні властивості вершкового масла щодо меркурію (ІІ). Отримані кількісні характеристики звязуючої здатності основних компонентів паштету щодо Hg(II). Investigated protective properties of butter on mercury (II). Quantitative characteristics zvyazuyuchoyi ability of the main components of paste on Hg (II).
  • Ескіз
    Документ
    Виробництво вершкового масла, збагаченого рослинною клітковиною
    (2014) Філенко, Альона; Хижняк, Ольга Олександрівна
    Вершкове масло є одним з найуживаніших серед молочних продуктів. За добу здорова людина має вживати мінімум 10 грам, але не більше 30 грам. До складу вершкового масла входять жирні кислоти, вуглеводи, вітаміни групи В, А, Е, D, РР, білки, кальцій, залізо, фосфор, калій, мідь, цинк, марганець, магній, натрій. Butter is one of the most common among dairy products. During the day, a healthy person should eat at least 10 grams but not more than 30 grams. The structure consists of butter fatty acids, carbohydrates, vitamins, A, E, D, PP, protein, calcium, iron, phosphorus, potassium, copper, zinc, manganese, magnesium, sodium.
  • Ескіз
    Документ
    Виробництво вершкового масла, збагаченого рослинною клітковиною
    (2014) Філенко, Альона; Хижняк, Ольга Олександрівна
    Збагачене масло містить в більшій кількості комплекс вітамінів і мінералів, що робить його кориснішим, тому збагачення вершкового масла клітковиною зародків пшениці і кісточок винограду зробить його ще кориснішим. Enriched oil contains more vitamins and minerals, making it useful as enrichment butter fiber wheat germ and grape seed make it even more useful.