Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології кондиціювання води для виготовлення безалкогольних напоїв(2021) Ліщук, Андрій Олександрович; Чернова, Наталія МиколаївнаЗапропоновано зміни конструкції фільтра іонообмінного очищення води на систему з протитиском UPCORE у відділенні водопідготовки для покращення якості води для виготовлення безалкогольних напоїв. Проведено експериментальні дослідження щодо пом’якшення природної води з бювету при попередньому коригуванні її складу в область жорстких значень з використанням катіонообмінника Dowex HCR-S/S у натрієвій формі.Документ Дослідження використання природних сорбентів у технології підготовки води для отримання безалкогольних напоїв(2021) Боярчук, Анна Леонідівна; Чернова, Наталія МиколаївнаНа основі експериментальних досліджень щодо видалення сполук загального заліза, йонів твердості, органічних речовин із водопровідної води створено наукові засади глибокого знесолення води екологічно сприятливими методами. Проведено дослідження ефективності застосування АВ з каталітичними властивостями Centaur для доочищення водопровідної води від сполук заліза та вільного залишкового хлору для виробництва безалкогольних напоїв за високих швидкостей пропускання.Документ Органолептичні показники води для виробництва безалкогольних напоїв(2021) Ладняк, Людмила Олександрівна; Чернова, Наталія МиколаївнаОрганолептичні властивості безалкогольних напоїв на основі мінеральної води залежать від іонно-сольового складу і співвідношення в ньому аніонів (гідрокарбонатів, сульфатів, хлоридів) і катіонів (кальцію, магнію, натрію). Смак безалкогольним напоям надають солі, що формують склад мінеральних вод, погіршення смакових якостей безалкогольного напою можуть викликати і присутні в мінеральній воді органічні речовини.