Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання продуктів збагачення у технології ковбасних виробів(2023) Бірюк, Юлія Вікторівна; Чернюшок, Ольга АнатоліївнаКомбінування молочних і рослинних білоквмісних складових, у рецептурах ковбасних виробів та їхній вплив на структурно-механічні, сенсорні та функціонально-технологічні показники м’ясопродуктів лишаються актуальними і стосуються насамперед раціоналізації використання цих рецептурних компонентів. The combination of dairy and vegetable protein-containing components in the recipes of sausage products and their influence on the structural-mechanical, sensory and functional-technological indicators of meat products remain relevant and primarily concern the rationalization of the use of these recipe components.Документ Білкові (колагенові) напої(2021) Бірюк, Юлія Вікторівна; Пасічний, Василь Миколайович; Чернюшок, Ольга АнатоліївнаОбґрунтовано корисність використання білкових (колагенових) напоїв у раціоні людини. Створення білкових напоїв на основі колагену дозволить збагатити раціон харчовими продуктами фортифікаційного спрямування. The usefulness of using protein (collagen) drinks in the human diet is substantiated. The creation of collagen-based protein drinks will allow you to enrich your diet with fortification-oriented food products.