Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Мінеральне збагачення сироватки молочної як спосіб інтенсифікації ферментативних процесів(2023) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Пухляк, Анастасія Григорівна; Чернюшок, Ольга АнатоліївнаТехнологічні підходи, що передбачають інтенсифікацію виробництва сироватки-коагулянта, як правило обмежуються використанням різноманітних органічних кислот, харчових добавок та вкрай обмежені. Удосконалення технології термокислотного м’якого сиру шляхом створення у ферментованому середовищі сприятливих умов для зростання молочнокислої мікрофлори. Technological approaches involving the intensification of serum-coagulant production are usually limited to the use of various organic acids, food additives and are extremely limited. Improvement of thermoacidic soft cheese technology by creating favorable conditions for the growth of lactic acid microflora in the fermented environment.Документ Поєднання сухої сироватки молочної збаченої з м’ясною сировиною в технології напівфабрикатів(2020) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Шевченко, Іванна Юріївна; Бірюк, Юлія ВікторівнаОб’єктом досліджень було обрано м’ясні напівфабрикати, які запропоновано збагатити, за допомогою внесення до рецептури молочної сироватки збагаченої Mg та Mn. Наведено корисні речовини, які містяться у молочних білках та запропоновано внести їх в рецептуру м’ясного напівфабрикату. Наведено спосіб, яким обробляють суху молочну сироватку збагачену Mg та Mn. The object of research was selected meat semi-finished products, which are proposed to been riched by adding to the recipe of whey enriched with Mg and Mn. The useful substances contained in milk proteins are given and it is suggested to include the min the recipe of a semi-finished meat product. The method of processing dry whey enriched with Mg and Mn is given.Документ Можливість застосування молочних білків у м'ясних напівфабрикатів(2020) Шевченко, Іванна Юріївна; Чернюшок, Ольга АнатоліївнаОб’єктом досліджень було обрано м’ясні напівфабрикати, що запропоновано збагатити, за допомогою внесення до рецептури молочної сироватки збагаченої Mg та Mn. Наведено речовини, що містяться у сироватці та запропоновано внести їх в рецептуру м’ясного напівфабрикату. Наведено спосіб, яким збагачують суху молочну сироватку Mg та Mn. The object of research was selected meat products that are proposed to be enriched by adding to the recipe of whey enriched with Mg and Mn. The substances contained in the whey are given and it is suggested to include them in the recipe of the meat semi-finished product. The method of enrichment of dry whey Mg and Mn is given.Документ Розширення рецептур м’ясних січених напівфабрикатів з використанням сухої молочної сироватки(2018) Смалько, Людмила Миколаївна; Черненко, Анна Вікторівна; Чернюшок, Ольга АнатоліївнаРозроблено рецептуру м’ясних січених напівфабрикатів за рахунок нових складових компонентів рецептур. Додавання сухої молочної сироватки при виробництві продуктів м’ясної промисловості надає готовим виробам підвищену біологічну цінність та сприяє кращому засвоєнню продукту організмом. A recipe for meat diced semifinished products has been developed at the expense of new constituents of recipes. The addition of dry whey in the production of meat products provides ready-made products with increased biological value and promotes better assimilation of the product by the body.Документ Диспергування зважених частинок молочної сироватки під дією електроіскрових розрядів(НУХТ, 2012) Ардинський, Олексій Валерійович; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Дашковський, Юрій Олександрович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Василів, Володимир ПавловичДосліджено вплив електроіскрових розрядів на диспергування білків молочної сироватки. Експериментально встановлено, що середній лінійний розмір частинок після оброблення при напрузі 45 кВ та 25 розрядів зменшується і не утворюється осад протягом 2-х діб. An influence of electric spark discharges on dispersion of whey protein is researched. It is experimentally established, the average linear dimension of the particles after processing at a voltage of 45 kV and 25 bits is reduced and the precipitate is not formed within 2 days.