Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Формування споживних властивостей здобних виробів підвищеної біологічної цінності(2014) Шаповалова, Наталія ПетрівнаУ статті наведено результати експериментальних досліджень, доведено та обґрунтовано доцільність розробки булочки «Лляна»» з поліпшеним жирнокислотним складом, високими значеннями показників забезпечення добової потреби в жирних кислотах ряду Омега-3 та Омега-6. The results of experimental studies also proved the expediency of development buns "Flax" "with an improved fatty acid composition, high values of indicators providing the daily needs of a number of fatty acids Omega-3 and Omega-6.Документ Розширення асортименту хлібобулочних виробів оздоровчого спрямування(2014) Демидко, Оксана; Шаповалова, Наталія ПетрівнаЗа рахунок використання у рецептурах хлібобулочних виробів шафрану - природньої сировини, ми збагачуємо готові вироби не тільки вітамінами, але й покращуємо їх органолептичні властивості, за рахунок надання приємного аромату та привабливого кольору. Through the use of formulations bakery Saffron - natural raw materials, finished products we enrich not only vitamins, but also improve their organoleptic properties by providing a pleasant flavor and attractive color.