Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Використання білкових збагачувачів і холодної екструзії у технології хлібних паличок(2012) Ященко, Вікторія Сергіївна; Калініченко, Ася Олександрівна; Конончук, Вікторія Миколаївна; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаCтворено хлібні палички оздоровчого призначення «Здоров'я» та удосконалено технологію їх виробництва впровадженням бродильно-формувального агрегату. Досліджено перебіг основних процесів у збагаченому тісті та встановлено, що оптимальна тривалість дозрівання тіста у екструдері становить 10 хв. Такі хлібні палички за якістю не поступаються традиційним виробам. Created breadsticks recreational purposes "Health" and improved the technology of their production implementation Fermentation-molding machine. Investigated the basic processes in the course of an enriched dough and found that the optimal duration of ripening of dough in the extruder is 10 min. These breadsticks in quality traditional products.Документ Інтенсифікація процесу кристалізації молочної сироватки шляхом вибору оптимальних режимів та удосконалення конструкції обладнання(2014) Ященко, Вікторія Сергіївна; Вересоцький, Юрій ІвановичВ результаті проведених теоретичних та експериментальних досліджень щодо удосконалення перемішуючого пристрою кристалізатора молочної сироватки встановлено: доцільність застосування мішалки з чітко визначеними розмірами та кутовою швидкістю обертання, що забезпечить вищу продуктивність. As a result of theoretical and experimental studies for improving mixing device mold whey installed: feasibility of mixers with well-defined size and angular velocity, which will provide better performance.Документ Розробка нормативної документації та технології хлібних паличок, збагачених гливою звичайною та харчовим казеїном(2013) Кобець, Н. М.; Ященко, Вікторія Сергіївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаЗапропонована технологія хлібних паличок підвищеної біологічної цінності, збагачених гливою звичайною та харчовим казеїном. Розроблено комплект нормативної документації на новий вид хлібних паличок. The proposed technology breadsticks high biological value, rich oyster mushroom and edible casein. Developed a set of standard documentation for a new kind of breadsticks.