Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Pesticides and food safety in Canada
    (2024) Prokopenko, Valeria; Levkivska (Muzika), Tetiana
    Безпека харчових продуктів є пріоритетом уряду Канади. Перш ніж пестицид можна буде використовувати на харчовому продукті, вчені Міністерства охорони здоров’я Канади повинні визначити безпечні рівні залишків, так званий MRLs. Таким чином уряд Канади гарантує, що виробники належним чином використовують і застосовують пестициди та дотримуються встановлених лімітів залишків
  • Ескіз
    Документ
    Hazard analysis critical control point (HACCP)
    (2024) Prokopenko, Valeriya; Levkivska (Muzika), Tetiana; Rubanka, Kateryna
    HACCP — це система управління, в якій безпека харчових продуктів розглядається шляхом аналізу та контролю біологічних, хімічних і фізичних небезпек від виробництва сировини, закупівлі та обробки до виробництва, розповсюдження та споживання готової продукції. Загальновизнані урядовими установами, торговими асоціаціями та харчовою промисловістю в усьому світі були визнані сім принципів HACCP