Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    The texture of the new kinds of dessert butter with the additives of plant raw criopowders
    (1998) Rashevska, Tamara; Simahina, Galina; Gulyy, Ivan; Pryadko, Nikolai; Goyko, Iryna
    The investigations showed that the addition of criopowders gave the butter a significant plasticity, improved its ability to spread, decreased its hardness. Дослідження показали, що додавання кріопорошків надають маслу пластичность, покращують його намазуваність, знижують його твердість.
  • Ескіз
    Документ
    Indentification of moisture: nanoparticles in the butter submicrostructure
    (2001) Rashevska, Tamara; Gulyy, Ivan; Pryadko, Nikolai; Nishchenko, M.; Lihtorovich, S.
    By means of the elcectron microscopy study of the butter samples obtained by freezing-and-cleavage teehnique we have shown that their submicrostructure contains spherical particles, 2 to 100 nm in diameter, which can also aquire anisotropic shapes.