root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Матеріали конференцій
Матеріали конференцій
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Sylchuk, Tetiana
1
search.filters.author.Parkhomets, Iryna
ORCID
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-8035-4957
Ключові слова
search.filters.subject.bread
1
search.filters.subject.flour
1
search.filters.subject.quality
1
search.filters.subject.restaurants
1
search.filters.subject.technology
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2023
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Sylchuk, Tetiana
×
Ключове слово: search.filters.subject.bread
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Using spontaneous fermentation sourdough in the production of rye-wheat bread with the adding amaranth flakes
(
2023
)
Parkhomets, Iryna
;
Sylchuk, Tetiana
Показати більше
Показано використання нетрадиційної рослинної сировини для виробництва житньо-пшеничного хліба. Це дає можливість збагатити готову продукцію необхідними нутрієнтами, незамінними амінокислотами, харчовими волокнами та вітамінами
Показати більше