Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Possibility of using the hop β-acids in the sugar industry
    (2014) Nechypor, Tatiana; Teterina, Svitlana
    The analysis of antimicrobial properties of hop products for control of bacterial contamination in the sugar industry was carried out. The mechanism of bactericidal action of hop acids is described. The use of commercially available β-acids of hops as an alternative to the use of highly aggressive or ineffective biocides is proposed. Проведено дослідження антимікробних властивостей хмелепродуктів для боротьби з бактеріальним забрудненням в цукровій промисловості. Описано механізм бактерицидної дії кислот хмелю. Запропоновано використання комерційно доступних β-кислот хмелю як альтернативи застосуванню високоагресивних чи малоефективних біоцидів.