root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Матеріали конференцій
Матеріали конференцій
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Zhadko, Maryna
1
search.filters.author.Topchiy, Oksana
Ключові слова
search.filters.subject.extension of shelf life
1
search.filters.subject.meat pâtés
1
search.filters.subject.ways to prevent oxidation
1
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
1
search.filters.subject.м’ясні паштети
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2018
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Zhadko, Maryna
×
Ключове слово: search.filters.subject.extension of shelf life
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Ways of preventing oxidative damage to meat pates
(
2018
)
Zhadko, Maryna
;
Topchiy, Oksana
Показати більше
The search for a technically simple, cheap and, at the same time, an effective way to prevent oxidation and increase the shelf life of meat products, including pates, remains relevant.
Показати більше