Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Хімічний склад як показник якості екологічних пакувальних матеріалів для харчових продуктів(2022) Шульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Сергій ІвановичМодифікація крохмалю дозволяє змінювати його фізико-хімічні властивості та створювати нові матеріали з заданими властивостями. Зокрема, модифікований крохмаль (харчові добавки Е 1400-1451) застосовують в різних галузях харчової промисловості: кондитерській, хлібопекарській, пивоварній, м’ясо-молочній, харчоконцентратній. За рахунок хімічної модифікації складу основної сировини екологічних пакувальних матеріалів можна отримувати сировину з заданими показниками якості, зокрема паропроникністю.Документ Полінівініловий спирт як складова екологічних пакувальних матеріалів(2021) Шульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Сергій ІвановичПолівініловий спирт є необхідною сировиною для виробництва екологічних пакувальних матеріалів. Враховуючи, що дана речовина також є дозволеною харчовою добавкою, тому є і безпечною сировиною для пакування харчових продуктів.Документ Вплив виду пакувального матеріалу на показники якості хлібобулочних виробів в залежності від терміну зберігання(2024) Власюк, Євгенія Михайлівна; Пащенко, Богдан СергійовичУ роботі показано, що пакувальний матеріал створює істотний вплив на показники якості хлібобулочних виробі, а вибір його типу залежить насамперед від тривалості зберігання.