Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження зміни розмірів частинок інуліну та цикорію під впливом електроімпульсної обробки
    (2024) Кукла, Олексій Васильович; Василів, Володимир Павлович; Попова, Інна Вадимівна
    Дослідження впливу електроіскрових високовольтних розрядів на водні суспензії порошків сушеного та обсмаженого цикорію показали, що для препаратів цикорію, що і для інуліну, а саме, за оптимальної напруги 35-40 кВт збільшення кількості імпульсів, прикладених до зразку суспензії, приводить до підвищення вмісту редукуючих речовин до максимального значення при 25-30 імпульсах, а потім зменшується за рахунок рекомбінаційних процесів
  • Ескіз
    Документ
    Peculiarities of using topinambur when preparing flour confectionery products
    (2023) Varkhol, Veronika; Stukalska (Ivanova), Nataliia
    The use of Jerusalem artichoke in the confectionery industry is promising and useful. This product has its own characteristics, such as a high inulin content and a low glycemic index, which allows it to be used for the production of safe and healthy products.