Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Żywność bio dla najmłdoszych
    (2024) Tsabekа, Artem; Levkivska (Muzika), Tetiana
    Żywność organiczna produkowana jest metodami rolnictwa ekologicznego. Surowce muszą spełniać specjalne wymagania i przepisy dotyczące uprawy żywności organicznej. Nie oznacza to jednak, że takie odżywianie jest odpowiednie dla niemowląt i małych dzieci. Produkty organiczne dla dzieci mają bardziej rygorystyczne wymagania dotyczące zawartości pestycydów, azotanów i soli metali ciężkich.
  • Ескіз
    Документ
    Контроль якості м’ясної сировини при виробництві ковбасних виробів
    (2023) Полоз, Денис Сергійович; Чернюшок, Ольга Анатоліївна
    Контроль якості м'ясної сировини має значний вплив на якість кінцевого продукту. Дослідження показників дозволяє вчасно виявляти відхилення від стандартів якості та здійснювати заходи їх усунення. Correct quality control of meat raw materials has a significant impact on the quality of the final product. The study of indicators allows timely detection of deviations from quality standards and implementation of measures to eliminate the.
  • Ескіз
    Документ
    Система НАССР для HoReCa
    (2021) Михайлов, Богдан Володимирович
    У тезах доповіді висвітлені питання аналізу організації безпеки здорового харчування в закладах ресторанного господарства. Автор акцентував увагу на те, що система харчової безпеки є важливою складовою для здоров’я нації. Адже підчас пандемії важливо приділяти достатньо уваги не тільки якості сировини, безпечності продукту а й умовам його споживання. The abstracts of the report highlight the issues of analyzing the organization of healthy food safety in restaurants. The author emphasized that the food security system is an important component for the health of the nation. After all, during a pandemic, it is important to pay enough attention not only to the quality of raw materials, the safety of the product, but also to the conditions of its consumption.
  • Ескіз
    Документ
    Новий клас мір для прецизійного високостабільного контролю довготривалих властивостей речовин
    (2014) Тарасенко, Сергій Дмитрович; Шуліка, Володимир Панасович; Хоменко, Таміла Павлівна; Короташ, Катерина Володимирівна
    Сучасний промисловий контроль технологічних параметрів виробництва продукції потребує особливих вимог до точності, стабільності та перешкодозахищеності вимірювальних систем, які забезпечують вимірювальне перетворення контрольованого параметра продукту в, як правило, електричний сигнал і порівняння власне цього сигналу з вихідним сигналом відповідної міри, яка відтворює значення вимірюваної величини, задаючи точність виміру. Modern industrial production control process parameters products require special requirements for accuracy, stability and immunity measuring systems that provide measurement transformation parameter controlled product, usually electric signal and comparing this signal with the actual output signal corresponding extent that reproduces the value of the measured values by asking the accuracy of measurement.