Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи інвестиційної політики держави
    (2022) Гуткевич, Світлана Олександрівна
    Надходження інвестицій є необхідною умовою реалізації будь-якого проекту як об’єкту інвестування. Інвестиційна привабливість галузей економіки пов’язана з інвестиційним кліматом держави.
  • Ескіз
    Документ
    До стратегії розвитку харчової промисловості
    (2022) Шеремет, Олег Олексійович
    Досвід вибору стратегій розвиту суб’єктів харчової промисловості підтверджує, що існують загальні цілеспрямовані підходи до формулювання стратегії.
  • Ескіз
    Документ
    Передумови повоєнного відновлення інвестиційного потенціалу підприємств харчової промисловості
    (2023) Гривківська, Оксана Василівна
    Розкрито досвід післявоєнного відновлення всіх успішних країн: Німеччини, Японії, Південної Кореї. Проілюстровано частку промислових підприємств, які працюють на повну потужність. Обгрунтовано переваги відновлення підприємств харчової промисловості та галузі в цілому, як однієї з найоптимістичніших у національній економіці. Акцентовано увагу на логістичних проблемах експорту продукції харчових підприємств. The post-war recovery experience of all successful countries: Germany, Japan, and South Korea is disclosed. The share of industrial enterprises operating at full capacity is illustrated. The benefits of the restoration of food industry enterprises and the industry as a whole, as one of the most optimistic in the national economy, are substantiated. Attention is focused on logistical problems of exporting products of food enterprises.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження складу червоного винограду нетрадиційних сортів для України
    (2015) Полешко, Надія Вадимівна; Бабич, Ірина Михайлівна
    Виноградарство та виноробство в Україні завжди були важливими видами економічної діяльності. З кожним роком на Україні скорочується кількість виноградних насаджень і підприємств виноробної промисловості, тому зараз є актуальним пошук нових сортів які дадуть високий і стабільний врожай винограду високої якості. Viticulture and winemaking in Ukraine has always been important economic activities. Every year in Ukraine reduced the number of grape plantations and enterprises of the wine industry, so now is an urgent search for new varieties which will give high and stable yield of high quality grapes.
  • Ескіз
    Документ
    Використання економіко-математичних методів і моделей в управлінні підприємствами
    (2014) Гузенко, Світлана Володимирівна
    Харчова промисловість посідає одне з провідних місць в економіці України. Хоча, після проголошення незалежності, відбувся значний спад у випуску продуктів харчування. Проте з кожним роком ця галузь нарощує свої потужності, особливо тепер, коли Україна підписала угоду про асоціацію з ЄС та існують великі сподівання на щорічне збільшення суми іноземних інвестицій у виробництво продовольчих товарів. The food industry is one of the leading places in the economy of Ukraine. However, after independence, there was a significant decline in the production of food. But every year, the industry increased its capacity, especially now that Ukraine signed an association agreement with the EU and there are high expectations for the annual increase in the amount of foreign investment in the production of food.
  • Ескіз
    Документ
    Нові ідеї у галузі з виробництва морозива
    (2014) Антонюк, Олена Володимирівна; Поліщук, Галина Євгеніївна
    Молочна промисловість належить до стратегічно важливих галузей економіки України. Це пов'язано з тим, що молочна продукція посідає важливе місце у раціоні харчування населення України: частка витрат вітчизняних споживачів на молочні продукти становить до 15 % від загальних витрат на харчові продукти. The dairy industry is to strategically important sectors of the economy Ukraine. This is due to the fact that dairy products has an important place in the diet nutrition Ukraine, the share of expenditure of domestic consumers of dairy products up to 15% of total expenditure on food.