Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження показників якості чаю зеленого байхового
    (2023) Самойлік, Руслан Ігорович; Рубанка, Катерина Володимирівна
    В роботі представлені результати досліджень якості зеленого байхового чаю ТМ «Світ чаю», що відповідають нормам нормативної документації ISO 1572-80 Визначено, що кількість сухих речовин та екстрактивність в досліджених зразках в межах норми. Стандартне відхилення (M ± SD) не перевищує 0,3%. Найвищий показник вмісту екстрактивних речовин в зразку «Білочунь» та «Сигирія» і становить 42,8 % та 40,2 %, відповідно, тоді як найменший – в зразку «Матча Аораши».
  • Ескіз
    Документ
    Рис як сировина для безглютенових харчових продуктів
    (2013) Скидан, В. О.; Гуріна, Олена Олександрівна; Соболь, Микола Іванович
    Використання пророщеного зерна рису при виготовленні харчових продуктів для хворих на целіакію надасть можливість значно підвищити ефективність їх вживання. Тому метою дослідження було вивчення фізико-хімічних показників сортів рису та визначення можливості виробництва солоду з вітчизняних сортів рису як сировини для аглютенових харчових продуктів. The use of sprouted grains of rice in the manufacture of foods for celiac disease will greatly improve the efficiency of their application. Therefore the aim of the study was to investigate the physico-chemical parameters of rice varieties and determine the feasibility of domestic malting varieties of rice as raw material for a gluten-free foods.