Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Сучасні наукові напрямки у технології холодних солодких страв(2023) Колісніченко, Катерина; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаДокумент НАССР в закладах ресторанного господарства(2020) Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаЕфективним методом гарантування безпеки харчових продуктів є використання науково-обґрунтованої системи аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок HACCP. Впровадження такої системи передбачається за допомоги оцінки і контролю потенційно небезпечних факторів, які впливають на виготовлення безпечної продукції. Тому в закладах ресторанного господарства відповідно до вимог законодавства України розробляється та впроваджується система HACCP, як система контролю якості та управління безпечністю харчової (ресторанної) продукції.Документ Оцінка якості та безпечності кондиціонерів для білизни(2016) Блажкун, Ірина Володимирівна; Артюх, Тетяна МиколаївнаВ даний час в економіці спостерігається тенденція, при якій такі показники, як якість і безпечність, відіграють одну з ведучих ролей в управлінні виробництвом продукції і її наступним рухом. Сьогодні допоміжні засоби для прання являють собою одну з найбільш значущих груп товарів, що користуються повсякденним попитом. Currently, the economic trend in which such factors as quality and safety play a leading role in the management of production and its subsequent movement. Today aids for laundry are one of the most important product groups that use everyday.Документ Оцінка якості ігристих вин за фізико-хімічними показниками(2016) Несміянова, Марія Валеріївна; Шаповалова, Наталія ПетрівнаУкраїнські ігристі вина займають значне місце на європейському ринку алкогольних напоїв. Якість ігристих вин в значній ступені характеризується їх фізико-хімічними показниками, які в свою чергу визначаються використаною сировиною, технологією виготовлення, умовами зберігання. Ukrainian sparkling wines occupy a significant place in the European market of alcoholic beverages. Quality sparkling wine characterized by a large degree of physical and chemical indicators, which in turn are determined by the used raw materials, manufacturing techniques, storage conditions.Документ Сучасні підходи до оцінки якості туристичного продукту(2012) Бузмакова, Катерина Анатоліївна; Басюк, Дарія ІванівнаПроблема забезпечення якості продукції носить у сучасному світі універсальний характер. Однак показники якості, а також проблеми, пов'язані з випуском якісної продукції, специфічні для кожної галузі, в тому числі і для сфери туризму. The problem of providing quality products in today's world is universal. However, quality indicators and the problems associated with the production of quality products specific to each sector, including for tourism.Документ Оцінка якості та безпечності дитячих іграшок на ринку України(2014) Єрмолаєва, Марина Віталіївна; Артюх, Тетяна МиколаївнаПотенційна небезпека та низька якість іграшок, представлених на вітчизняному ринку - вражає. Більшість з них поступає в продаж без узгодження з боку Державної санітарно-епідеміологічної служби, не маючи відповідних документів, що підтверджують їх якість і безпечність. The potential danger and low quality toys presented in the domestic market - is impressive. Most of them coming on the market without approval by the State Sanitary and Epidemiological Service, without appropriate documents proving their quality and safety.Документ Оцінка якості жіночого шкіряного взуття закордонного виробництва на ринку України(2014) Грибович, Ліна Віталіївна; Григоренко, Інна ВасилівнаСтворення конкурентного середовища на ринку взуттєвих товарів, підвищення їх якості, конку рентоспроможності та надійності являється необхідним кроком для підвищення життєвого рівня населення і забезпечення товарами, що відповідає його запитам, є одним із найважливіших завдань, які сьогодні стоять торговими організаціями. Creating a competitive market of footwear products, improving their quality, reliability and competitiveness of is a necessary step to improve living standards and provide products that meets its needs, is one of the most important tasks today are trade organizations.Документ Оцінка якості скляного побутового посуду та його відповідність світовим вимогам(2014) Борщевська, Юлія Андріївна; Артюх, Тетяна МиколаївнаДотримання вимог НТД до маркування, транспортування і зберігання скляних побутових товарів створює умови для збереження якості в процесі товаропросування до споживача і відповідність його якості світовим вимогам. Compliance with documentation to the labeling, transportation and storage of household goods glass creates preconditions for maintaining quality during tovaroprosuvannya to the consumer and its compliance with international standards of quality.Документ Оцінка якості та безпечності синтетичних миючих засобів(2014) Чевпотенко, Юлія Володимирівна; Григоренко, Інна ВасилівнаБільшість використовуваних синтетичних миючих засобів містить небезпечні речовини, які негативно впливають на здоров'я споживачів та навколишнє середовище. їх небезпека полягає у важкому вимиванні небезпечних сполук із тканин та поганій біологічній розкладності. Most used detergents containing hazardous substances that adversely affect the health of consumers and the environment. their danger lies in the heavy leaching of hazardous compounds from biological tissues and poor rozkladnosti.Документ Оцінка якості та асортименту декоративної косметики на ринку України(2014) Півтора, Ірина Ігорівна; Артюх, Тетяна МиколаївнаРинок парфумерно-косметичних товарів України на теперішній час є одним з найбільших після традиційних лідерів за обсягами продажу - ринків алкоголю, тютюну, продуктів харчування. Вітчизняні виробники повинні підвищувати обсяги виробництва декоративної косметики та засобів по догляду за обличчям, оскільки дана продукція користується найбільшим попитом серед населення. Real perfume and cosmetics Ukraine at present is one of the largest after traditional leaders in terms of sales - market alcohol, tobacco, food. Domestic producers have to increase the volume of production of decorative cosmetics and face care, as these products most in demand among the population.