Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Интенсификация процесса производства твердых сыров путем усовершенствования аппарата для образования белкового сгустка(2015) Бабанов, Игорь Геннадиевич; Житнецький, Игорь Владимирович; Бабанова, Елена ИгоревнаДля исследования процесса интенсификации образования белкового сгустка нами проведено моделирование транспортировки сырья в сыроизготовителе с установленным перемешивающим шнеком; исследованы влияние изменения плотности белкового сгустка на процесс перемешивания и влияние изменения скорости шнекового механизма на процесс перемешивания. To study the process of intensification of protein clot formation we simulated transport raw materials manufacturer of cheese with a stirring set screw; We investigated the effect of changes in the density of the protein clot on the mixing process and the impact of changes in the speed of the screw mechanism on the mixing process.Документ Дичь - альтернативное сырье для диетических продуктов(2013) Пешук, Людмила Васильевна; Дыдюк, Елена Юрьевна; Штык, И. И.В даній статті наведено дані про альтернативне використання м’яса диких тварин при виготовленні м’ясних дієтичних продуктів. This paper shows the use of alternative meat of wild animals in the manufacture of dietary meat products.Документ Усовершенствование процесса измельчения мяса в куттере конвейерного типа(2013) Бабанов, Игорь ГеннадиевичВажным и неотъемлемым процессом при производстве колбасных изделий является тонкое измельчение мяса на куттере. Important and integral process in the production of sausages is fine grinding meat cutter.Документ Дослідження технологічних властивостей продуктів нового покоління(2008) Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Янюк, Тетяна ІванівнаНа основі теоретичних та експериментальних досліджень розроблено нові технології харчоконцентратів на основі їстівних грибів із застосуванням високоефективних методів оброблення сировини. Запропоновані технології дозволяють отримати низькокалорійні продукти харчування підвищеної харчової та біологічної цінності.