Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Документ Виробництво безалкогольного напою на основі нетрадиційної сировини(2016) Обща, Лариса Олексіївна; Кошова, Валентина МиколаївнаСік бузини, який багатий на біологічно активні речовини і має цілющі властивості, може використовуватися як сировина для приготування безалкогольного напою в промисловості; Elderberry juice, which is rich in biologically active substances and has healing properties, can be used as raw material for making soft drink industry.Документ Застосування пароконденсаційної кавітації для освітлення яблучного соку(2014) Жеплінська, Марія Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Копиленко, Анатолій Васильович; Бих, Олексій; Пацуков, ВадимІснує багато способів освітлення соків, серед яких найчастіше використовують спосіб з додаванням ферментних препаратів. Як альтернатива нами досліджувалась можливість застосувати для освітлення соків, зокрема яблучного, пароконденсаційну кавітацію.Документ Можливості застосування пароконденсаційної кавітації для здійснення освітлення яблучного соку(2014) Бих, Олексій; Пацуков, Вадим; Жеплінська, Марія Михайлівна; Бессараб, Олександр СеменовичПід освітленням розуміють вивільнення соку від каламуті та більшої частини колоїдних речовин і одержання прозорого продукту. Існує багато способів освітлення соків, серед яких найчастіше використовують спосіб з додаванням ферментних препаратів. Як альтернатива нами досліджувалась можливість застосувати для освітлення соків, зокрема яблучного, пароконденсаційну кавітацію. Under illumination understand the release of juice turbidity and most of the colloidal substances and obtaining a transparent product. There are many ways to light juices, including the most commonly used method of addition of enzyme preparations. As an alternative we investigated the applicability to light juices, including apple, parokondensatsiynu cavitation.Документ Дослідження процесів приготування ферментованих безалкогольних напоїв на основі соку цукрового сорго та концентрату яблучного соку(2014) Зінов'єва, Анна; Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна; Курбанов, Байрам; Карпутіна, Маргарита Віталіївна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичВ результаті проведених досліджень встановлено оптимальні параметри зброджування сусла на основі соку цукрового сорго та концентрату яблучного соку в технології безалкогольних ферментованих напоїв: концентрація дріжджів - 4,5 млн/см3, зброджування напою при температурі 12 °С - 3 доби, доброджування при температурі 1-2 °С - 2 доби.Документ Дослідження процесу адсорбції полісахаридів харчових продуктів глинистими мінералами(2012) Мельник, Оксана Петрівна; Манк, Валерій Веніамінович; Точкова, Оксана ВасилівнаПроведено дослідження очищення фруктових соків глинистим мінералом глауконітом в діапазоні температур 20-800С. На прикладі яблучного соку визначено оптимальну температуру у процесах адсорбційного очищення яблучного соку, що становить 740С. A study of fruit juice cleansing clay mineral glauconite in the temperature range 20-800С. For example apple juice determined optimum temperature in the process of adsorption purification of apple juice, which is 740С.Документ Хімічний склад яблук і застосування їх у профілактичному харчуванні(2003) Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна; Лезенко, Галина ОлександрівнаПроаналізовано хімічний склад яблук і продуктів їх перероблення – яблучного соку, вичавок. Охарактеризовано фізіологічну дію, яку справляють на організм людини біологічно активні речовини, що містяться в яблуках. Обгрунтовано застосування яблук у профілактичному харчуванні.