Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості автоматизованого управління технологічними об'єктами із суттєвим запізнюванням(2014) Сюмаченко, Дмитро МиколайовичЗапропонована в роботі структура з нейромережевим оптимізатором дозволяє забезпечити стабільну роботу нейронної мережі та її навчання в режимі реального часу. Proposed in the structure of the neural network optimizer ensures stable operation of the neural network and its learning in real-time.Документ Автоматизоване управління технологічними комплексами харчових виробництв: інноваційні технології(2014) Кишенько, Василь ДмитровичЕфективність виробництва може бути забезпечена при умові використання інформаційних систем в процесах управління підприємством як єдиним цілим організмом, в якому тісно переплелися технологічні, організаційні і економічні складові. Production efficiency can be achieved provided the use of information systems in business management processes as a whole body, which is closely intertwined technological, organizational and economic elements.Документ Автоматизоване управління солодовим відділенням на основі інтелектуальних технологій(2014) Бевз, Олександр ОлеговичЗапропоновані підходи та методи вирішення поставленої задачі дозволяють підвищити ефективність проходження основних процесів солодоваріння та оперативність прийняття рішень. The approaches and methods for solving this problem allows improvement of effectiveness of basic processes solodovarinnya and efficiency of decision-making.Документ Розробка підсистеми технологічного моніторингу системи управління брагоректифікаційною установкою(2014) Говоруха, Оксана СергіївнаМетою роботи є вирішення проблеми підвищення якості і збільшення виходу продукції, економії сировини та енергоресурсів, зниження експлуатаційних витрат у спиртовому виробництві за рахунок розробки і включення до складу системи управління процесу брагоректифікації підсистеми технологічного моніторингу. The aim is to address the problem of improving the quality and increase yields, conserve raw materials and energy, reduce operating costs in the production of alcohol through the development and inclusion of the management process brahorektyfikatsiyi subsystem process monitoring.