Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Різання матеріалів з оболонкою та вкрапленнями(2011) Сенін, Олександр М.; Житнецький, Ігор Володимирович; Доломакін, Юрій ЮрійовичВ харчовій промисловості більшість продуктів, а також деякі пакувальні матеріали, є багатошаровими, або мають вкраплення, які відрізняються структурно-механічними властивостями від основного об’єму продукту. Різання таких продуктів відрізняється у порівнянні з різанням одношарового матеріал, а цей факт майже не враховується виробниками різального обладнання при розробці способів та режимів різання. In the food industry, most products and some packaging materials are layered, or have inclusions that are different structural and mechanical properties of the bulk product. Cutting these products is different than cutting a single layer material, and this fact is not taken into account almost cutting equipment manufacturers in the development of methods and cutting.Документ З досвіду роботи модернізованого колонного дифузійного апарата КД2-А30(2012) Пушанко, Микола Миколайович; Парахоня, Андрій Миколайович; Кухар, Володимир Миколайович; Парахоня, М. П.; Скобель, Леонід ВолодимировичПроведено технічне переоснащення бурякопереробного відділення цукрового заводу ПАТ «Червонський цукровик». Розглянуто конструктивні особливості нової удосконаленої транспортної системи та зони вивантаження жому колонного дифузійного апарата КД2-А30. Приведено конструкцію пробовідбірника ПВ-1, що дозволив дослідити розподіл питомого навантаження стружки в об’ємі колони. Наведені основні показники роботи дифузійного апарата під час проведення дослідів. Розглянуто чинники, що призвели до підвищення втрат цукру в жомі. Запропоновані практичні заходи направлені на покращення роботи колонного дифузійного апарата.