Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Модернізація вакуум-апарата для уварювання цукрового утфелю з встановленням пристрою для введення цукрового розчину(2014) Гринчин, І.; Коцюбанський, Андрій МиколайовичВикористання модернізованого вакуум-апарата для уварювання цукрового утфелю покращує загальний гідродинамічний стан в нижній частині апарата, що в свою чергу покращує якість отриманого продукту, зменшує витрати на процес варки а також зменшує час процесу кристалізації за рахунок покращення загальних умов тепломасообміну. Using the upgraded vacuum device for boiling sugar massecuite improves overall hydrodynamic condition at the bottom of the device, which in turn improves the quality of the product reduces the cost of cooking process and reduces the crystallization process by improving the general conditions of heat.Документ Визначення змін температур в комірках розчину сахарози та паровій бульбашці при масовому уварюванні цукрового утфелю(2014) Погорілий, Тарас МихайловичОтримані дані відносних похибок при чисельному та аналітичному методі розв'язання задачі теплопровідності свідчить про достатню точність розрахунку запропонованим чисельним методом. The data relative errors in numerical and analytical methods for solving the problem of heat conductivity evidence of sufficient accuracy of the calculation of the proposed numerical method.Документ Геометрична модель для математичного моделювання змін температур в комірках сахарози та паровій бульбашці при масовому уварюванні цукрового утфелю(2014) Погорілий, Тарас Михайлович; Мирончук, Валерій ГригоровичСтворено геометричну модель для математичного моделювання змін температур в комірках сахарози та паровій бульбашці при масовому уварюванні цукрового утфелю. A geometric model for mathematical modeling of temperature changes in the cells of sucrose and a steam bubble in boiling mass of sugar massecuite.