Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи підвищення харчової цінності сухих сніданків
    (2022) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
    Перспективним напрямком розширення асортименту і забезпечення раціонального використання сировинних ресурсів можна вважати виробництво сухих сніданків. Метою даної роботи є розроблення рецептури граноли оздоровчого призначення. The production of breakfast cereals can be considered a promising area for expanding the range and ensuring the rational use of raw materials. The purpose of this work is to develop a recipe for granola for health purposes.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення способу виробництва граноли оздоровчого призначення
    (2021) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
    Сухі сніданки, як комбіновані продукти, широко використовуються в харчуванні і є доцільним поліпшення їх рецептурного складу, особливо за рахунок використання сировини, багатої на вітаміни, мінеральні речовини, біофлавоноїди, харчові волокна, органічні кислоти, які є дефіцитними в населення України. Breakfast cereals, as combined products, are widely used in food and it is advisable to improve their prescription composition, especially through the use of raw materials rich in vitamins, minerals, bioflavonoids, dietary fiber, organic acids, which are in short supply in the population of Ukraine.
  • Ескіз
    Документ
    Теоретичні аспекти технології сухих сніданків з яблук для осіб конституції Капха
    (2020) Дорошкевич, Руслан Юрійович; Гаврильченко, Поліна Михайлівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Устименко, Ігор Миколайович; Нєміріч, Олександра Володимирівна
    Отримані дані стали підставою для створення рецептурної композиції сухих сніданків, що являють собою суміш сухофруктів, з використанням або без крупів, злакових швидкого приготування за відновлення в технологічних середовищах – воді, молоці та соках. Таким чином, обґрунтовано вибір сировини для створення сухих сніданків для осіб Капха-доші. Received the data became the basis for creation of a prescription composition of breakfast cereals that are a mixture of dried fruits, with or without cereals, cereals fast cooking for recovery in technological environments - water, milk and juices. Thus, the choice of raw materials for creation is substantiated breakfast cereals for Kapha dosha.
  • Ескіз
    Документ
    Сухі сніданки коекструзійної технології
    (2014) Бур'ян, Олександр; Дрьомін, О. І.; Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович
    Світові виробники сухих сніданків позиціонують їх як продукт, ідеальний для прихильників здорового способу життя, та наполегливо рекомендують дітям. Сухі сніданки (подушечки з начинкою) як продукт високотемпературної коекструзії складається з двох частин: зернового корпусу та начинки на жировій або фруктово- ягідній основі. Global manufacturers of breakfast cereals are positioning their product as ideal for adherents of a healthy lifestyle, and is strongly recommended for children. Dry breakfast (stuffed pads) as a product of high coextrusion consists of two parts: body and grain filling fat or fruit and berry basis.
  • Ескіз
    Документ
    Использование пищевых волокон для кукурузного корпуса коэкструзионных продуктов
    (2013) Запотоцкая (Герасименко), Елена Васильевна; Седых, Ольга Леонидовна; Ковбаса, Владимир Николаевич
    Рассмотрены возможности гороха, фасоли, картофеля и пшеничной клетчатки для повышения питательной ценности продукта. Сухие завтраки обеспечивают 15, 20 и 25% от суточной потребности людей в пищевых волокон. The possibility of pea, bean, potato and wheat fiber to enhance the nutritional value of the product. The question of development of breakfast cereals products, providing 15, 20 and 25% of the daily needs of people in food fibers.