Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Впровадження вимог СОТ у законодавстві України про стандартизацію, сертифікацію, акредитацію та в нормативних документах
    (2016) Рудь, Олена Миколаївна; Гуменюк, Галина Денисівна
    Світова організація торгівлі (СОТ) - це єдина міжнародна організація, що займається глобальними правилами торгівлі між країнами з метою забезпечити вільну торгівлю, комфортні умови для партнерів. The World Trade Organization (WTO) - is the only international organization dealing with the global rules of trade between nations to ensure free trade, comfortable environment for partners.
  • Ескіз
    Документ
    Food product certification in Ukraine as the leading direction in an international dimension
    (2014) Ovsiannikova, Valeria
    The modern food processing industry in Ukraine is developing rapidly, but there are number of problematic issues that will facilitate the entry of competitive Ukrainian products into the international market.
  • Ескіз
    Документ
    Екологізація готелів України
    (2016) Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Наводиться аналіз діяльності екологічних готелів України. Розкривається сутність проходження сертифікації готелів по екологізації.
  • Ескіз
    Документ
    Сертифікація бухгалтерів на сучасному рівні розвитку
    (2014) Щербина, Ольга Сергіївна
    На сьогоднішній день дуже поширено застосовується сертифікація бухгалтерів. Today, the certification of accountants is very common.
  • Ескіз
    Документ
    Современное состояние мясоперерабатывающей отрасли АПК Украины
    (2010) Михайленко, Д. Г.; Кундеева, Галина Алексеевна
    Проанализировано специфические особенности деятельности предприятий мясной промышленности и функционирования рынка мяса и мясопродуктов. Рассмотрено решения вопроса по снижению себестоимости колбасных изделий путем внедрения новых рецептур и внедрения новых ресурсосберегающих технологий. Указано на необходимость сертификации мясной отрасли на соответствие международным стандартам. Analyzed the specific features of the activities of the meat industry and the functioning of the market of meat and meat products. Considered to address the issue of cost cutting sausages through the introduction of new formulations and the introduction of new resource-saving technologies. Indicated the need for certification of the meat industry to international standards.
  • Ескіз
    Документ
    П'ять кроків сертифікації обладнання харчових виробництв
    (2014) Пакацошвілі, Іларіон; Кадомський, Сергій Віталійович
    Сертифікат на продукцію зазвичай свідчить про те, що продукція відповідає певним технічним вимогам. Сертифікат може бути виданий виробником, споживачем або третьою (незалежною) стороною. Звичайно ж, ступінь довіри до цих сертифікатах буде різною. Certificates for products usually indicates that a product meets certain specifications. The certificate may be issued by the manufacturer, the consumer or a third (independent) party. Of course, the credibility of these certificates will be different.
  • Ескіз
    Документ
    Сертифікація парфумерної продукції як фактор забезпечення конкурентоспроможності
    (2014) Богданович, Людмила Олексіївна; Артюх, Тетяна Миколаївна
    Виходячи з проведеного аналізу маркування та пакування парфумерних товарів, які реалізує досліджуване підприємство, можна зробити висновок, що всі представлені зразки відповідають вимогам ДСТУ 5010:2008 «Продукція парфумерно-косметична. Пакування, маркування, транспортування і зберігання». Сертифікація та ідентифікація є важливим фактором формування конкурентоспроможності товару та можливістю зменшення потрапляння на ринок підроблених та не якісних товарів. Based on the analysis of marking and packing perfume products that the company sells studied, we can conclude that all samples meet the requirements of ISO 5010:2008 "perfume and cosmetic products. Packaging, labeling, transportation and storage. "Certification and identification is an important factor in shaping the competitiveness of goods and reduce the possibility of getting into the market and counterfeit goods is not quality.