Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення рецептур сиркових паст з використанням рослинної сировини(2013) Згурський, Андрій ВолодимировичДля розширення асортименту паст на основі сиру кисломолочного та підвищення їх біологічної цінності розроблено рецептуру нового продукту з використанням насіння льону. To expand the range of pastes based on cottage cheese and raising their biological value recipes developed new products using flax seeds.Документ Вплив солодових наповнювачів на біологічну цінність сиркових паст(2012) Онопрійчук, Олена Олександрівна; Грек, Олена ВікторівнаРозроблена нова технологія сиркових паст з солодовими наповнювачами, а саме продуктами лікувально-профілактичного призначення на основі пророщених злаків «Прозер», що володіють антиоксидантною, загальнозміцнювальною дією. A new technology of malt paste cheese fillings, such as health care products based on destination germinated cereals "Prozer", which have antioxidant, restorative action.